alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Vzgojnovarstveni zavod Radovljica
VRTEC RADOVLJICA
Kopališka c. 10
4240 Radovljica
Enota: Radovljica – OŠ
Datum: 3. 2. 2014

Poročilo za mesec

JANUAR

Vsak ponedeljek in torek v obe skupini prihaja g. Tatjana in vodi dejavnost UČIMO SE ODNOSOV. Z otroki je utrjevala različna čustva (veselje, žalost, jeza, strah…).
16. 1. 2014 smo imeli skupno druženje obeh skupin. Deklici iz skupine Čebelic sta predstavili zimske športe na plakatu in ogledom opreme in oblačil za smučanje.
Vsak mesec otroci naslikajo voščilnice za dom starostnikov J. Benedika. Namenjene so starostnikom ob njihovem osebnem prazniku. Tema voščilnic je mavrica.
24. 1. 2014 smo obiskali knjižnico A. T. Linharta. Knjižničarka nam je pripravila zgodbico Tinka in Tine. Preko različnih čevljev so otroci prepoznavali letne čase in ločevanje primerne obutve za različne namene. Pripravila jim je labirint različnih čevljev.
V Čebelicah je bila babica dečka, ki jim je predstavila poklic frizer in uredila vse glavice.
Otroci so se razveselili snega, zato smo veliko gibanja namenili igri na snegu (oblikovali snežake,kepali, odtisi metuljev in nog…).
V skupini Čebelic sta prišla dedek in babica deklice in prikazala kako se izdela cof. Skupaj z otroki so nato iz volne izdelali cofke in jih obesili v igralnici.
30. 1. 2014 smo z avtobusom odšli v Ljubljano. V lutkovnem gledališču smo si ogledali igrico Zverjasec. Prav vsi smo bili nad igrico navdušeni.

Strokovne delavke vrtca Radovljica – OŠ

Dostopnost