alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V znamenju velike noči v skupinah pripravljamo velikonočno dekoracijo, barvamo pirhe in izdelujemo praznične voščilnice. Na velikonočnem bazarju (na hodnikih vrtca) ponudimo družinam velikonočne izdelke in zberemo 335,87 € prostovoljnih prispevkov.

Pomladno prebujanje ponuja izhodišče za opazovalne sprehode, ustvarjanje na temo pomladi, opazovanje travniških živali, sajenja kreše / fižola za opazovanje in beleženje rasti, obisk šolskega eko vrta, za glasbeno ustvarjanje z malimi inštrumenti …

Izvajamo aktivnosti za projekt Pasavček, Mali sonček, odhajamo v knjižnico.

Izvedemo Tek podnebne solidarnosti na igrišču vrtca. Vsi skupaj se potrudimo, da v dober namen pretečemo kar največ kilometrov. V začetku meseca se pridružimo tudi čistilni akciji Očistimo našo občino s pobiranjem odpadkov v bližnji okolici vrtca.

Starejše skupine obiščejo glasbeno šolo, predšolski otroci pa si organizirajo pižama žur ter prespijo v vrtcu.

Ostali posebni dogodki: obisk kmetije, opazovanje žab, zaključni izlet na letališče J. Pučnika, obisk mamice šivilje in mamice frizerke. Nekaj skupin za ustvarjalni natečaj podjetja Optiprint izdela velikonočne voščilnice in so tudi izbrane za nagrado – dobijo papir za risanje in nadaljnje ustvarjanje.

Praktikantke opravljajo svojo prakso in nastope, imamo tudi eno delavko na usposabljanju ob delu.

Dostopnost