alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Lepo vreme izkoristimo za krajše, daljše in zelo dolge pohode (Fuxova brv, OMV igrala, Volčji hrib, Mlaka,Letališče Lesce, Šobec …), vmes pa opazujemo travnik ter njegove prebivalce. Skrbimo za vrt, gredice in sejemo/rišemo/spoznavamo rože. Predšolske skupine uspešno zaključijo tečaj rolanja.

S sredstvi sklada enote si mlajši del otrok ogleda predstavo Morske dogodivščine, starejši pa gredo z avtobusom v živalski vrt oz. na Letališče Jožeta Pučnika (Brnik).

Obiščemo knjižničarke ali pa one obiščejo nas. Ne pozabimo se odzvati povabilu ZD Radovljica na Dan zdravja. V začetku meseca nas presenečajo stojnice na prireditvi Evropska vas. V eni od skupin otroke obišče terapevtski kuža iz društva Tačke pomagačke. V mestu si ogledamo čebelarski muzej in razstavo Opraševalci.

Veliko poslušamo glasbo, pojemo ob spremljavi instrumentov (mali instrumenti, klaviature, kitare, dude, ukulele …) ter uživamo v predstavi učencev glasbene šole. Nekaj kotičkov in dejavnosti izvedemo na prostem (ustvarjanje).

Da gre počasi leto h koncu nas spomni tudi Cici vesela šola z reševanjem nalog.

Nekatere skupine že izvedejo zaključno srečanje s starši in družinami.

Dostopnost