alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V vseh skupinah smo izvajali dejavnosti v povezavi s poletjem (travnik, morje, skrb za naravo in svoje telo). Veliko le-teh smo izvedli na prostem. Z otroki smo se pogovarjali o tem, kako se zaščitimo pred soncem in jih spodbujali k zadostnemu pitju vode. Na igrišču smo v senci dreves pripravili piknik za vse skupine.

Mamica  dveh otrok v našem vrtcu ga. Ula Štibelj je za vse skupine pripravila gibalno dopoldne v telovadnici.

Ogledali smo si predstavo Rdeča kapica za odrasle in otroke, ki jo je izvedel starš g. Anže Zevnik skupaj s sodelavcem (sredstva iz sklada enote Posavec).

Za bodoče prvošolce smo pripravili slavnostni zaključek. Ob prepevanju pesmic, podelitvi priznanj in pogostitvi smo se poslovili od Zajčkov.

Zajčki so obiskali šolo v Ljubnem in se spoznali z učiteljico. Obiskali so tudi mamico ga. Ano Sitar, ki jim je pripravila delavnico izrezovanja iz lesa. Obiskala jih je tudi ga. Slavka Praprotnik z vnukinjo, ki jim je prebrala pravljico Mandi dobi sestrico ter predstavila želve. Z vlakom so se odpravili na obisk v enoto Radovljica ter na sladoled.

Zajčki in Ježki so odšli na zaključni izlet v Preddvor na Štorkljino pot. Vse skupine so se odpravile na izlete v bližnjo okolico: Stovc, Ljubno, Otoče. V vročih dneh smo se ohladili z igro z vodo.

V začetku junija smo pripravili zaključna srečanja za otroke in starše iz vseh skupin. Dokončali in uredili smo osebne in likovne mape ter jih razdelili otrokom.

Polžki, Ježki, Račke in Zajčki so zaključili s projektom Mali sonček. Otrokom smo podelili diplome in medalje.  

Po skupinah smo praznovali rojstne dneve otrok rojenih v juniju in poletnih mesecih.

Dostopnost