alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V mesecu februarju smo po skupinah izvajali dejavnosti na temo Zima, Moj mali prijatelj in Žoge.

Ob kulturnem dnevu smo spoznavali slovenske praznike in se pogovarjali o pesniku Francetu Prešernu s pomočjo slikovnega gradiva in diaprojekcije. Poslušali smo recital Povodni mož ob PowerPoint predstavitvi, prebirali otroško ljudsko izročilo iz knjige Enci benci na kamenci ter se igrali bibarije, prstne igre, rajalne in gibalne igre.

Pripravili smo veselo pustovanje s pustnim plesom in sprevodom po Posavcu. Prepevali smo pustne pesmi ob spremljavi kitare in malih ritmičnih inštrumentov, izdelovali pustne maske in prebirali knjige na to temo.

S plesno pevskim nastopom Srečali smo mravljo smo sodelovali na prireditvi Dan vrtca. Upokojeni sosed Lojz Ličar nas je spremljal na harmoniki, z njim pa smo posneli tudi matrico oziroma glasbeno predlogo.

Hodili smo na sprehode v okolico vrtca, v telovadnici pa smo izvajali vadbene ure in gibalne minute. Zajčki so se šli sankat v Ljubno.

Ježki so sodelovali na natečaju Pomoč potrebujemo z naslovom Vsak kdaj potrebuje pomoč, Polžki pa na natečaju Eko paket: Od sadja do izdelka.  

Otroci, ki jeseni odhajajo v šolo, so nadomestili dva dneva drsanja, ki sta odpadla v januarju.

Dostopnost