alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V mesec oktober smo vstopili s tednom otroka  z naslovom Skupaj se imamo dobro.  V tednu otroka so imeli otroci pester nabor dejavnosti glede na dan v tednu – prepevanje pesmi in igranje na male instrumente ob glasbenem dnevu, izrezovanje in barvanje jesenskih listov na ustvarjalni dan, ples s koreografijo na plesno dopoldne, gibanje na poligonu ob športnem dopoldnevu in igralni dan – otroci so v vrtec prinesli igračo od doma in jo predstavili tudi drugim v skupini.

Obiskali so nas gasilci, predstavili vozilo in opremo potrebno za gašenje. Izvedli smo tudi vajo evakuacije. Vrtec smo zapustili kar skozi okno.

Na igrišču vrtca so otroci iz starejše skupine pomagali pri grabljenju listja in obrezovanju trte. Iz nabranega grozdja smo si pripravili grozdni sok, katerega smo z veseljem popili.

Otrokom iz mlajše skupine sta vzgojiteljici zaigrali igrico Medvedkov piknik.

V okviru DEKD (Dnevi evropske kulturne dediščine) smo se s starši in otroki družili na  jesenskem srečanju. Otroci so se ob tem seznanjali s fresko in jih odkrivali v domačem kraju – v Kamni Gorici. Na koncu pa so se na delavnici lahko tudi sami preizkusili v vlogi restavratorja.

Dostopnost