alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Najmlajši otroci so izdelali pano s pomladnimi cvetlicami. Ob petju pesmic so zaigrali na male instrumente. Barvali in izdelovali so pisanice. Poslušali so ptičje petje, na fotografijah so si ogledali ptice, se učili igro Ptički v gnezda in na sprehodih opazovali prave ptice.

V srednji skupini so si preko kamišibaj gledališča ogledali pravljico Piščanček Pik. Izdelovali so velikonočne košarice. Na obisku so imeli Pasavčka, ki je otroke zelo navdušil. Na sprehodih so iskali zdravilne in strupene rože.

Najstarejši otroci so imeli plavalni tečaj in ga uspešno zaključili. Sodelovali so v natečaju Rišem/pišem za prijatelja. Obiskali so Linhartovo dvorano Radovljica, v kateri so si ogledali gledališko predstavo. Peli so nove pesmice. Izdelali so pano v garderobi. Nadaljevali so z Veselim bralčkom.

Vse skupine so obiskale knjižnico. Sredinci in najstarejši otroci so odšli v Ljubljano v Lutkovno gledališče. Začeli smo s papirno akcijo. Vsak otrok je domov odnesel stiroporno jajce in ga prinesel okrašenega nazaj v vrtec. Strokovne delavke smo iz vseh teh pirhov pripravile velikonočno razstavo. Vsi otroci so domov za svojo družino odnesli darilo (za praznik). Otroci iz srednje in najstarejše skupine so nastopali v dvorani na Brezjah na proslavi ob materinskem dnevu.

Dostopnost