alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Šolsko leto se izteka, otroci so tekom leta napredovali na vseh področjih, pridobili nove izkušnje in spoznanja. Nekateri ste že odšli na počitnice, na morje, nekatere vse to še čaka.

V juniju smo vse lepe dneve izkoristili za dejavnosti na prostem. Otroci so uživali pri igri z vodo v vodnem kotičku, spoznavali lastnosti vode. Izvedli smo daljše sprehode, se igrali v senci, izvedli kolesarski dan s starejšimi otroki. Spodbujale smo otroke in starše k pravilnemu samozaščitnemu ravnanju pred škodljivimi sončnimi žarki.

Starejši skupini otrok sta na igrišču zaigrali igrico mlajšim skupinam. Skupina Čebel je igrico zaigrala tudi v Psihiatrični bolnišnici Begunje. Otroci iz Pikapolonic, ki gredo septembra v šolo, so se poslovili od prijateljev in izvedli predajo ključa otrokom iz skupine Čebel.

V sodelovanju s starši so otroci iz skupine Metuljev izvedli jahanje na kmetiji v Poljčah. Doživetje je bilo nepozabno.

Glasbeno dopoldne s Sončki, Polžki in Metulji ter s Čebelami, Murni in Pikapolonicami nas je ob spremljavi kitare prijetno povezovalo in sproščalo.

Vse skupine smo izvedle zaključna srečanja s starši, se zahvalile staršem in otrokom za uspešno sodelovanje in se pri Avseniku posladkali s sladoledom.

Dostopnost