alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V mesecu decembru smo se veliko družili po skupinah in imeli skupne dejavnosti. Skupine smo si med seboj pripravile čajanko s čajem in piškoti ter povabile prijatelje. Pogovarjali smo se o lepem vedenju in kulturi ter kaj pomeni biti gost in kdo je gostitelj. Nato smo vloge še zamenjali.

Pisali smo pisma trem dobrim možem: Miklavžu, Božičku in dedku Mrazu. Zadnji nas je tudi obiskal  s čarovnikom Tonijem in nam pokazal čarovnije. Čarali so tudi otroci in na koncu nam je dedek Mraz razdelil darila.

Okrasili smo vrtec in  novoletne smrečice ter pripravili novoletni bazar z izdelki otrok v Avsenikovi dvorani. Bazar je bil zelo uspešen. Strokovne delavke smo na odru zaigrale igrico Muca Copatarica.

Vreme je bilo lepo, bili smo na sprehodih in si ogledali praznično okrašeno vas. Obiskala nas je tudi knjižničarka ga. Silva in nam pripravila pravljico o Žabjem kralju ter gibalne igre v povezavi s pravljico.

Ob koncu adventnega koledarja smo si ogledali praznično risanko v kinu ter pripravili novoletni ples za vse otroke. Prepevali smo novoletne pesmice in zadnji dan zaključili s slavnostnim kosilom ob svečkah in prazničnih pogrinjkih.

Dostopnost