alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V mesecu aprilu se je v obeh skupinah veliko »vrtelo« okrog kokošje družine, pirhov in zajčkov. Otroci so spoznavali velikonočne običaje in na to temo barvali pirhe s tehniko marmoriranja in lepljenke. Otroci so izdelali tudi velikonočne voščilnice, katere smo razstavili na velikonočnem bazarju in preko prostovoljnih prispevkov dobili kar nekaj denarja za sklad enote. Voščilnice smo poslali tudi na natečaj, na katerem smo bili izžrebani in prejeli papir za risanje in ustvarjanje.

Otroci iz skupine Žoge so si ogledali različna jajca, jih primerjali in spoznavali pojma velik oz. majhen. Obiskala jih je medicinska sestra, s katero so otroci oskrbeli svoje plišaste igrače, jim merili temperaturo in jih povijali s povoji.

Starejšo skupino Sončki je obiskal pravi domači zajček. Ob tem so se otroci seznanjali, kako živi in kaj vse potrebuje za življenje. Otroci iz skupine Sončki so z avtobusom odšli v Glasbeno šolo  Radovljica, kjer so se ob predstavi seznanjali z različnimi inštrumenti. Zadnje dni bivanja v Lescah so izkoristili še za izlet na Šobec, kjer  so se razveselili igral in sadne malice. Otroci, ki septembra odhajajo v šolo, pa so se udeležili 5-urnega tečaja rolanja.

Dostopnost