alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Začnemo s preganjanjem zime – s pustnim plesom in pohodom po Radovljici. Obiščemo Dom dr. Janka Benedika, da razveselimo starostnike, nato pa pomladno okrasimo vrtec.

Skupine obiskujejo pravljične ure, ki jih izvajajo knjižničarke v pravljični sobi knjižnice. Skupina Žabice nastopa na prireditvi ob svetovnem dnevu Downovega sindroma.

Obeležimo dan žena, »dan očkov« (dan mučencev) in materinski dan z drobnimi pozornostmi za starše, ki jih izdelajo otroci. Spomnimo se tudi na gregorjevo.

V prvih (uradnih) pomladnih dneh strokovne delavke najmlajših skupin pripravijo »Spomlad` po zaklad« – iskanje skritega zaklada na igrišču vrtca. Pri zgornjem vhodu narišejo prometni poligon za vožnjo s poganjalci.

Ena od skupin izdela mravljišče in opazuje življenje mravljic v sobi, vevericam in pticam natrosimo še zadnja semena.

Izvajamo aktivnosti v okviru celoletnih projektov: Z nahrbtnikom v knjižnico, Veseli bralček, Mali sonček (daljši pohodi), Pasavček, Eko vrtovi. Sodelujemo v natečaju Optiprint.

Imamo tudi nekaj obiskov: dijakinje in študentke (praksa), medicinska sestra (spoznavanje poklica, igra vlog: zdravnik), mamice (Irska, poklic frizer), hrček, terapevtski pes (Tačke pomagačke).

Dostopnost