alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bo po prehodnem obdobju uvajanja elektronske odjave otrok od prehrane v vrtcu, v primeru njegove odsotnosti, možnost odjave od 1. 12. 2016 le še preko: aplikacije na naši spletni strani; z uporabo namenske Android aplikacije, naložene na svoj računalnik ali pametni telefon; ali iz GSM telefonov z SMS sporočilom (le pravilni zapis ključnih besed) ali na povezavi https://vrtec.vasco.si – po navodilih, ki ste jih prejeli ob pridobljenem uporabniškem imenu in geslu (SMS ODJAVA – NAVODILA in Javljanje odsotnosti – navodila in obrazec).

Sporočila se bodo beležila v računalniški program, v katerega smo v mesecu novembru 2016 vnesli le en elektronski naslov in le eno številko GSM aparata za vsakega starša, iz katerih dejansko javljate odsotnost.

ZA OSVEŽITEV:

Računalniška aplikacija po 8.00 uri ne bo več omogočala javljanje odsotnosti za naslednji dan, a ga bo vseeno zabeležila in upoštevala dan kasneje. V primeru javljanja odsotnosti preko vikendov, praznikov – ko je vrtec zaprt, bo sistem to upošteval kot javljanje na prvi delovni dan; in velja isto kot zgoraj.

Z uporabo te aplikacije boste imeli pregled nad vašim plačilom obveznosti do vrtca, nad obračunom odsotnosti otrok/a in nad potekom odločbe CSD o uvrstitvi v plačilni razred (opomnik o ponovni vlogi). E – asistent je namenjen zgolj in izključno za komunikacijo z vzgojiteljicami (npr. srečanja, govorilne ure, vzrok izostanka – vrsta bolezni) ter z ravnateljico (tudi najava vzroka daljše odsotnosti – rezervacija) in ne za odjavo otroka od prehrane v vrtcu.

Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prosimo tudi, da nam vse kasnejše morebitne spremembe podatkov javite v računovodsko službo, na e-mail: oskrbnine@vrtec-radovljica.si. Za težavah pri uporabi oz. odjavi, pokličite na 041 423 883 oz. 04/ 5325 741 (ga. Špela) ali 04/ 5325 722 (ga. Darja).

Z veseljem vam sporočamo, da ste program že usvojili in ga dosledno uporabljate, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!

Dostopnost