alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Počitnice so mimo, zato smo veselo vstopili v novo vrtčevsko leto.  Otroci, ki so imeli počitnice, so komaj čakali 1. september. Za najmlajše otroke in njihove starše je bilo prvo srečanje z vrtcem. V prvem tednu je potekalo uvajalno obdobje v skupinah Morski konjički in Školjke. Veliko so se crkljali, spoznavali novo okolje, vzgojiteljice in prijatelje ter se odpravili na sprehod po bližji okolici.

 V tem mesecu je potekal teden mobilnosti. Otroke smo spodbudili k zdravemu in okolju prijaznemu načinu prihoda in odhoda v vrtec – peš in s kolesom. Za otroke, ki so bolj oddaljeni od vrtca, pa z avtobusom.

Predšolski otroci so se odpravili v Kekčevo deželo, otroci iz skupine Hobotnice pa so si ogledali helikopter gorskih reševalcev.

Konec meseca je potekala papirna akcija. Pred vrtcem se je nahajal zabojnik, kamor so lahko starši in otroci prinesli odpadni papir. Prav tako so otroci iz skupine Rakci izvedli dejavnost, da so v zabojnik skupaj prinesli odpadni papir.

Skupina Morski ježki  je pripravila jesensko tržnico v svoji igralnici.

Veliko smo se gibali na prostem – sprehod v okolici vrtca (vse skupine), otroci iz skupine Hobotnice pa so se odpravili  do Letališča Lesce na igrala in sladoled. Skupini Morski ježki in Pingvini pa so v deževnih dneh izvedli gibalne minutke v telovadnici.

Dostopnost