alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Veliko dejavnosti v mesecu maju je bilo izvedenih v naravi ali pa v povezavi z naravo. Otroci so jo opazovali, poslušali, vonjali in poizkušali tako na daljših sprehodih in pohodih kot tudi v igralnici ob različnih dejavnostih. Nekateri so si izdelali metin sirup, drugi so opazovali »polžjo tekmo«, spet drugje so eksperimentirali z vodo ali sadili sončnice.

Otroci pred vstopom v šolo so kljub slabemu vremenu in veliko prilagajanja izpeljali tečaj rolanja. Prav tako so imeli najstarejši otroci pravi pižama žur, kjer so se zabavali ob disko krogli in glasbi, izvedli so večerni sprehod z lučkami, pojedli veliiiko pico in super dobro spali v vrtcu.

Po večini skupin so nas obiskali dedki in babice, nekateri so se z njimi odpravili na izlet, spet drugi so izvajali ustvarjalne delavnice. Srečanja so bila prijetna in polna lepih, srečnih vtisov.

Poleg dedkov in babic smo imeli tudi obisk zdravstvene sestre, ki se je z otroki pogovarjala o pomembnosti čistih rok. Obiskalo pa nas je tudi nekaj staršev, ki so po skupinah predstavljali različne poklice, en praktikant pa je uspešno opravil vse nastope, ki jih potrebuje za maturo.

Dve skupini sta bili tekom leta vključeni v projekt Turizem in vrtec – »Kulinarični spominki našega kraja« in so na Šobcu ob zaključku projekta pripravili razstavo in nastop otrok vključno z otroško folklorno skupino Vrtca Radovljica.

Pričenja se zadnji mesec v tem šolskem letu – poln bo praznovanj rojstnih dni otrok, ki ga imajo v poletnih mesecih, veliko bo zaključkov, nastopov … Naj vsem mine prijetno, zabavno in čim manj stresno.

Dostopnost