alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Na začetku meseca decembra smo vrtec okrasili v stilu pravljice Vesel božič, mišek Matiček!, ki nas je spremljala skozi celoten mesec. Vse skupine smo jo z otroki prebrale, pogovarjali smo se o njeni vsebini in izdelovali različne izdelke.

V vseh skupinah smo okrasili novoletne smrečice in okrog njih tudi zarajali.

Otroci iz starejših skupin so se udeležili tečaja drsanja, ki je potekal na pokritem drsališču v Športnem parku v Radovljici.

Izvedli smo novoletno srečanje cele enote. Skupaj z otroki in njihovimi starši smo se z lanternami sprehodili do OŠ Lesce, kjer smo si ogledali predstavo z naslovom Vesel božič, mišek Matiček! v izvedbi strokovnih delavk. Za tem smo se vsi skupaj družili na novoletnem bazarju.

V skupinah Školjke in Ribice je v mesecu decembru zadišalo po piškotih – le-te so namreč spekli kar sami.

Skupina Delfini je konec decembra z dobrimi željami in pesmimi koledovala po Lescah. Večina skupin je praznične čestitke raznesla po kraju in z njimi razveselila marsikoga.

Vse skupine so se razveselile obiska dedka Mraza v spremstvu čarodeja Tonija.

Zadnji teden pred počitnicami so bile vse skupine na novoletnem plesu, nekaj dni za tem pa še v novoletnem kinu, ki je potekal v telovadnici vrtca. Zadnji dan so si vse skupine pripravile slavnostno kosilo. Ta dan smo si vsi zaželeli vse dobro v letu, ki prihaja.

Dostopnost