alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V mesecu marcu so otroci preko projekta Skrbim za svojo mačko pregledovali in barvali poučne pobarvanke, zbirali ideje o skrbi za mačke, prebirali knjige ter poslušali in prepoznavali zvoke oglašanja hišnih ljubljenčkov. Otroci iz skupine Sončki so izdelali tudi plakat o svojih hišnih ljubljenčkih, ki so jih predstavili skupini. Obiskala nas je gospa Nika in otroci so se preko naravoslovne delavnice seznanili z agamo, ptičjim pajkom, kraljevim pitonom, želvo in drugimi eksotičnimi živalmi.

Mlajši otroci so izdelali plakat o mamici in očku (kaj rad počnem z njima, kako jima je ime) in prepoznavali in poimenovali družinske člane na fotografijah, ki so jih prinesli v vrtec. Otroci starejše skupine so se pogovarjali o pomenu 8. marca, izdelali čestitke in darila za materinski dan, pozabili pa niso tudi na očke.

Otroci so barvali pirhe v različnih tehnikah, izdelovali zajčke, se seznanjali z različnimi zaporedji, v garderobi vrtca pa uredili velikonočni bazar z raznimi unikatnimi izdelki vzgojiteljic in otrok.

Otroke obeh skupin je obiskal Pasavček, s katerim so se otroci preko različnih nalog seznanjali z varnim ravnanjem v prometu in pomembnostjo vedno pripetega  pasu v avtu.

Otroci iz najstarejše skupine so obiskali Minicity v Ljubljani. Udeležili so se tudi tečaja plavanja v Radovljici. V obeh skupinah pa je potekal drugi roditeljski sestanek.

Dostopnost