alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Po prvomajskih počitnicah smo se vrnili v prenovljene prostore enote Kamna Gorica. V prvih dneh so se otroci seznanjali s prenovljenimi prostori – igralnicama, garderobama in sanitarijami. S skupnimi močmi smo uredili tudi igrišče vrtca – vrtičke, peskovnik in lopi ter zbirali odpadni papir (Sklad enote).

Mlajši otroci iz skupine Žoge so spoznavali drobne travniške živali. Izdelovali so polžke, čebelje satje in rože za dekoracijo prostorov v prenovljenem vrtcu.

Starejše otroke iz skupine Sončki sta obiskali medicinski sestri, ki sta predstavili poklic zdravnika in skrb za ustno higieno. Obiska sta se odlično prepletala s temo v mesecu maju –  Moje telo. Starejši otroci iz skupine Sončki so se odpravili na izlet v Živalski vrt Ljubljana, reševali naloge za Cici veselo šolo ter imeli piknik na igrišču vrtca. Otroci, ki septembra odidejo v šolo, pa so se udeležili tudi pižama žura, na katerem so se izredno zabavali (igrali družabne igre, plesali, si ogledali risani film na velikem platnu in v vrtcu tudi prespali).

Otroci so se skupaj s starši udeležili tudi prireditve Gibajmo se skupaj, na kateri so se udeležili različnih delavnic ali pa navijali za najstarejše otroke, ki so tekmovali na Mini olimpijadi.

Dostopnost