alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V mesecu aprilu smo z otroki pripravili velikonočni bazar. Na bazarju smo ponudili različne unikatne izdelke otrok in vzgojiteljic, znesek od bazarja pa je odšel v Sklad enote Kamna Gorica.

V tem mesecu so otroci prisluhnili pravljicam na temo kokoši, jajc in zajčkov. Pirhe so v različnih tehnikah otroci tudi pobarvali, čokoladne pirhe, katere je skril velikonočni zajček, pa iskali na igrišču vrtca.

Otroke iz starejše skupine sta obiskala zobozdravnik (oče deklice v skupini) in zobna asistentka. Predstavila sta nam zobne instrumente in pokazala postopek zdravljenja zob. Otroci starejše skupine so se seznanjali s števili do 10, jih telesno uprizarjali, preštevali različne predmete in peli pesmi, ki vsebujejo števila.

Otroci mlajše skupine so opazovali vreme, se seznanjali z različnimi vremenskimi pojavi (preko pravljic)   in znaki. Ustvarjali so medvede z dežniki, oblake, sonce, se igrali prstne igre, prepevali in plesali.

Otroke obeh skupin je obiskala knjižničarka in jim povedala pravljico o desetih piščančkih in pravljico o zaljubljeni kokoški.

Dostopnost