alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V Čričkih so še vedno uvajali novinčke. Na tritedenskem obisku so imeli praktikantko in se z njo igrali. Pripravila je tudi glasbeno-plesno dramatizacijo Zajček izgubi in spet najde veselje za obe skupini. Otroci so se veliko igrali v igralnici in na terasi. Prvič so praznovali rojstni dan in slikali medvede s čopiči.

V Kobilicah so se pogovarjali o peki in kruhu ter skozi pravljico ugotavljali, kje rastejo piškotki. Oblikovali so jih iz plastelina, das mase in slanega testa. Ko so naposled le ugotovili, kako nastanejo, so jih tudi sami spekli. Odpravili so se na obisk pekarne v Radovljici, kjer so si ogledali, kaj vse tam pečejo in kako. Odšli so tudi na daljši pohod v okviru projekta Mali sonček. Z vzgojiteljico Nevenko so izvajali jogo za otroke. Na tradicionalnem zajtrku so imeli na obisku ravnateljico in podžupana ter ekipo s programa Planet tv, ki je pripravljala prispevek na to temo.

Obe skupini sta sodelovali v vseslovenskem pevskem zboru. Skupaj z vzgojiteljicami in ob spremljavi harmonikaša Andreja Rakuša so zapeli pesem Čebelar, ki si jo lahko ogledate na YouTube kanalu Čebelarske zveze Slovenije.

Dostopnost