alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V mesecu marcu smo preživeli veliko časa na prostem. Na sprehodih smo opazovali, kako se s prihodom pomladi spreminja narava. Ponovno smo začeli hoditi na naše igrišče, kjer smo poleg igre v peskovniku opazovali različne spomladanske cvetlice, ki tam rastejo.

Za praznik mamic in atijev smo ustvarjali čestitke in razna darilca.

Obiskala nas je gospa Nika iz Čudežne zverinice Bled. S seboj je prinesla kobilico, želvo, kačo, ptičjega pajka, hrčka, činčilo, tisočnogo in še kaj. Izvedeli smo marsikaj zanimivega o njih. Vse smo si lahko pobliže ogledali in pobožali.

Obiskal nas je tudi Pasavček. Z njim smo se pogovarjali o pripenjanju z varnostnim pasom v avtomobilu.  

V Čričkih so naredili Zamaškonjama, v katerega vsi zbiramo plastične zamaške za društvo Vesele nogice in tako pomagamo otrokom in odraslim z motnjami v razvoju. Pred prazniki so barvali velikonočna jajčka. Prvič so se odpravili na sprehod s sprehajalno vrvico.

Otroci iz skupine Kobilice so obiskali knjižnico, kjer so prisluhnili pripovedovanju pravljice knjižničarke. Kandidatka za strokovni izpit je izvedla pet nastopov. V skupino je na obisk prišla čisto prava ovčka. Posadili so tudi veliko različnih semen, ki jih pridno zalivajo in skrbijo zanje. Obiskal jih je tudi velikonočni zajček in skril jajčka, ki so jih otroci nato morali poiskati.

Dostopnost