alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Že je tukaj junij, zadnji mesec v tem šolskem letu, ki nam je prinesel veliko zanimivih dogodivščin in spominov.

Prvi dan v juniju je otroke na igrišču pričakalo presenečenje – napihlijivi grad, po katerem so otroci plezali, poskakovali in se vozili v dopoldanskem času in tudi popoldan, ko je potekalo zaključno srečanje s starši enote Čebelica.

Otroci iz skupine Kobilice so se odpravili na izlet z avtobusom v Dinopark Bled, kjer so preživeli dopoldne v družbi dinozavrov.

Otroci iz skupine Črički pa so se spremenili v čebelice in se odpavili v Čebelarski muzej Radovljica, kjer so si v družbi vodičke ogledali veliko zanimivosti. Na koncu je otroke čakala delavnica svečk iz čebeljega voska. Na poti v muzej so srečali tudi gospoda župana.

V kostumih čebelic pa so Črički prehodili medeno pot – projekt S čebelico po Radovljici – in si v TIC Radovljica za nagrado prislužili vrečko medenjakov.

Na igrišču vrtca se nam je pridružil gospod Tilen Tarman in nam predstavil košarko. Otroci so se po vodenem delu lahko prosto igrali s košarkaškimi žogami in metali na koš.

Obiskali so nas otroci iz enote Radovljica, skupini Ribice in Veverice. Črički pa so preko videoklica pomahali otrokom v enoto Kropa (skupini Murenčki).

Otroke iz skupine Črički je obiskala tudi čisto prava zdravnica ga. Rebeka Mukenauer (mamica dečka, ki je vključen v skupino). Z njo je prišel tudi medvedek, ki je potreboval zdravniško pomoč; otroci so z veseljem pomagali pri oskrbi.

Ga. Aleksandra Vojnovič, ki je prav tako mamica dečka, ki obiskuje Čričke, pa nas je povabila na ogled njenega salona Pedi Center. Za otroke je bila najbolj vznemirljiva vožnja na medicinskem »dvižnem stolu«.

Ko je v kuhinji »zagorelo«, so prihiteli gasilci, tako smo uspešno izvedli evakuacijsko vajo v tem šolskem letu.

Imeli smo tudi kosilo na igrišču – piknik.

Junij nam je, kljub dežju, vseeno postregel z nekaj vročimi sončnimi dnevi, ki smo jih izkoristili za igre z vodo ter kopanje in čofotanje v bazenčkih.

Leto smo zaključili z obiskom Kavarne in slaščičarne Vidic, kjer smo se vsi skupaj posladkali s slastnim sladoledom.

Dostopnost