alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Najmlajši so pravi junaki. Vsi so se navadili na novo življenje v vrtcu. Poslušali so pravljico Cvetko in vetrovni dan, peli pesmice, barvali liste in tiskali svoje dlani za izdelavo panoja. Veliko so se igrali. Sodelovali so pri izrezovanju »buče debeluče«.

Sredinci so se seznanili z zgodbo Pod medvedovim dežnikom in si ogledali lutkovno igrico. Veliko časa so namenili temi o prijateljstvu. Ob 70-letnici knjižne zbirke ČEBELICA so pripravili razstavo knjig. Na kmetiji so si ogledali pujse, na igrišču pa je mamica dečka iz skupine predstavila pasjo šolo.

Najstarejši otroci so izvajali dejavnosti na temo Jesenske dogodivščine. Peli so pesmi o jeseni, poslušali zgodbe o različnih bučah, duhcih in strašilih. Izdelali so duhce, izrezali bučam oči, nos in usta, tako da so nastali bučni »strahci«. V eko kotičku so izdelali strašilo (projekt NE ZAVRZI OBLEK – OHRANI PLANET). V dežju so z dežniki odšli na sprehod. Za vse otroke v vrtcu so skuhali kostanj.

Sredinci in najstarejši otroci so sodelovali na proslavi ob 30-letnici enote Brezje, na kateri nam je Manca Špik pripravila čaroben nastop.

V vseh skupinah je bila na obisku knjižničarka. Obiskala sta nas policista in nam povedala veliko koristih informacij.

Vsi otroci so sodelovali pri glasbeni delavnici Edgar Willems, ki jo je izvedel Tom Varl.

V garderobi smo pripravili razstavo različnih buč, iz katerih so nastali »strahci«. Podjetje Iventa nam je doniralo sedalne blazinice.

Dostopnost