alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Najmlajši otroci so v vrtec prinesli slike svoje družine. Vsak dan so jih ogledovali in se ob njih pogovarjali. Ugotavljali so, kdo je dobil bratca/sestrico in kdo ga/jo bo kmalu dobil. Opazovali so se v ogledalu in spoznavali svoje telo.

Otroci iz srednje skupine so prebirali pravljice o družini. Ob slikah družine so se pogovarjali o tem, kdo je kdo in izdelali plakat. Izdelovali so tulipane in uredili pano v garderobi.

Otroci iz najstarejše skupine so nadaljevali s temo Knjiga moja prijateljica. Izdelali so vsak svojo naslovnico. Uredili so Eko kotiček – tetka pomlad. V sklopu projekta Mali sonček so odšli na izlet v Peračico. Zavarovalnica Triglav nas je izbrala za ogled smučarskih poletov, zato smo odšli v Planico. Vsak otrok si je izdelal slovensko zastavo, s katero je v tam navijal. Najstarejši otroci so se udeležili tečaja plavanja.

Vse skupine so izdelale voščilnice za RK Brezje. Sredinci in najstarejši otroci so nastopali na proslavi ob materinskem dnevu. Za praznik mamic in atijev je vsak otrok poklonil družini darilo. Od prispevkov iz Sklada Vrtca Radovljica so vsi otroci sodelovali v glasbeni delavnici Edgarja Willemsa. Vse skupine so obiskale knjižnico.

Dostopnost