alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Najmlajši otroci so spoznavali Zelo lačno gosenico. Izdelovali so gosenice, peli pesmice o njej, poslušali različne zgodbe, si ogledali slike in izdelali pano, na katerem jih je kar mrgolelo. Naredili so nekaj poskusov z vodo. Odšli so na daljši sprehod do gozda.

Sredinci so se seznanili z jogo za otroke. Sejali so različna semena (krešo, drobnjak, rukolo).Sadili so različne sadike – sivko, pehtran. Naredili so poskus: »sajenje fižola« (opazovali in pripovedovali so, kaj potrebuje rastlina za rast). Poslušali so različne zgodbe o zeliščih. Naredili so bezgov sirup. Obiskali so podjetje Vipi. Na obisku so imeli mamico, ki je predstavila Ljubljanske mlekarne – priprava sladoleda.

Najstarejši so nadaljevali s temo o naravi. Sejali so različna semena, nabirali so bezgove cvetove in naredili sirup. Odšli so na daljši izlet za Mali sonček. Nadaljevali so z Veselim bralčkom. Izpolnjevali so naloge za Cici veselo šolo. Pripravljali so se na zaključno srečanje s starši. Predšolski otroci so imeli tečaj rolanja.

Vse skupine so obiskale knjižnico. Pripravili smo srečanje z babicami in dedki. Srečanje je bilo prijetno. Vsi otroci so sodelovali v Teku podnebne solidarnosti. Pri sredincih in najstarejših otrocih je bil zobni tehnik Tarik, ki je otrokom pokazal, kako se pravilno ščetka zobe.

Dostopnost