alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Veselo smo zakorakali v novo leto 2024.

Najmlajši otroci so začeli z novo temo Medvedi. Ob knjigah so spoznavali medvedjo družino, kakšne barve so, se gibali kot oni. Na to temo so imeli poligon – hoja po taktilnih ploskvah, plazenje. Peli so pesmico o medvedu in se učili ciljati v tarčo. Na snegu so izdelali snežaka.

Sredinci so se spoznali s projektom Pasavček. Pogovarjali so se o prometu in o varnosti v njem. Izdelali so plakat na temo Vrste prometa. Na sprehodih so opazovali prometne znake in avtomobile. Veliko časa so preživeli na snegu.

Najstarejši otroci so izvajali dejavnosti na temo Zimske radosti. Spoznavali so zimske športe, gibalno uprizarjali smučanje, drsanje. Na igrišču so igrali hokej. Nekaj športnih tekmovanj so si ogledali preko računalnika (tekme v živo). Predšolski otroci so imeli tečaj drsanja. Vsi so se razveselili prvega snega, kjer so uživali v kepanju in izdelovanju snežakov.

Vse skupine so obiskale knjižnico. Sredinci in najstarejši otroci so se začeli pripravljali na nastop ob prireditvi za sklad vrtca. Veliko časa smo preživeli na snegu.

Dostopnost