alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Najmlajši so se preizkusili v gibanju po deklamaciji Medved stopa. V vrtec so prinesli svojo knjigo, kjer so vsako posebej vsi skupaj prebirali. Na prostem so spoznavali naravni material in se z njim igrali.

V srednji skupini so spoznavali Franceta Prešerna, poslušali Povodnega moža in slovensko himno. Ob knjigah so se pogovarjali o človeškem telesu – predvsem o srčku (projekt NARIŠI SRCE).

Najstarejši otroci so imeli temo o kulturi. Pogovarjali so se o Francetu Prešernu. En deček je povedal Prešernovo Vrbo. Otroci so si izdelali svojo lutko, s katero so zaigrali predstavo. Nadaljevali so z Veselim bralčkom.

Ob kulturnem prazniku smo priredili proslavo, na kateri so se vse skupine predstavile s svojo točko. Na pustni torek so vsi otroci v vrtec prišli našemljeni. Odšli smo na pustni sprevod po vasi. Obiskali smo knjižnico. Vse skupine so sodelovale v projektu Nariši srce. Srednjo in najstarejšo skupino je obiskal zobni asistent, ki je otrokom pokazal, kako se pravilno ščetka zobe. V sklopu Sklada vrtca smo imeli na obisku eksotične živali, katere so otroci z veseljem opazovali, nekatere pa so tudi božali.

Dostopnost