alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Najmlajši otroci so ob spremljavi kraguljčkov prepevali pesmi o dedku Mrazu, izdelovali okraske za smrekico, risali voščilnice in poslušali zgodbo Želim si postati božično drevo.

Sredinci so z mamico dečka iz te skupine pekli piškote, ulivali svečke in mazila za ustnice (za bazar). Izdelovali so čestitke in novoletno dekoracijo, prebirali zgodbe o praznikih in prepevali pesmi. Na sprehodu so opazovali okrašeno vas.

V najstarejši skupini so nadaljevali z Veselim bralčkom, poslušali in peli pesmi o zimi in praznikih, izdelovali različne smreke, okraske za pano in garderobo. Sodelovali so v projektu Učimo se živeti. Izdelali so čestitke in izdelke za bazar. Poslušali so različne zgodbe o zimi, Božičku, dedku Mrazu in praznikih.

Vse skupine so obiskale knjižnico, sodelovali smo na miklavževanju, vsi skupaj smo odšli po vasi na koledovanje in navduševali domačine in tudi nekaj tujih obiskovalcev. V garderobi smo pripravili novoletni bazar. Skupaj s starši smo imeli novoletno srečanje, na katerem so nas starši presenetili z igrano predstavo Želim si postati božično drevo. Pripravili smo božični kino, zabavali smo se na božičnem plesu. Sredince in najstarejše otroke je obiskala zobna sestra, ki je predstavila pravilno umivanje zob. Na obisku sta bila čarovnik Toni in dedek Mraz. Vsi otroci so na plakat za voščilo odtisnili svojo dlan in obesili smo ga na stopnišče.

Vsem skupaj voščimo srečno in zdravo novo leto.

Dostopnost