alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Najmlajši otroci so spoznavali pravljico Palček Piskalček. Palčke so iskali po vasi, jih razvrščali po barvi in gibalno posnemali živali iz pravljice. Izdelali so palčke in jih razstavili na pano. Učili so se rajalni ples, gnetli in oblikovali so slano testo.

V srednji skupini so se seznanili z razvojnim krogom žabe. Ogledali so si paglavce. Preizkušali so demo sedeže. Na obisku so imeli mamico dečka iz skupine, ki jim je predstavila svoj poklic in pripravila delavnico o imunskem sistemu.

Najstarejši otroci so ob kamišibaju samostojno pripovedovali zgodbo Piščanček Pik. S tem so zaključili temo o čustvih in nadaljevali z novo – Ljubim naravo – kako lepo. Nabirali so cvetove regrata in jih namočili v med. Izvajali so naloge za Mali sonček. V knjižnici so si še zadnjič izposodili knjigo za Veselega bralčka. Predšolski otroci so se udeležili tečaja rolanja.

Vse skupine so obiskale knjižnico. Vsi skupaj smo si ogledali predstavo Žužnjava druščina. Uspešno smo izvedli papirno akcijo. Vsi otroci so imeli delavnico Izdelovanje dražgoških srčkov. Pri sredincih in najstarejših otrocih sta bili na praksi dijakinji 2. letnika Srednje vzgojiteljske šole Jesenice. Nejc je v Čebelicah in Medvedkih pripravil pravi kemijski laboratorij, s katerim je otrokom predstavil nekaj kemijskih poizkusov.

Dostopnost