alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Ta mesec nas je obiskala gospa Mina z gongi, ki nam je predstavila zanimive in posebne inštrumente. To so nam omogočila sredstva iz Sklada. Otroci so se ob njih umirili in pozorno spremljali dogajanje.

Obiskali so nas tudi babice in dedki, zapel nam je Sašo Avsenik s svojim ansamblom, ki je predstavil poklic glasbenika in inštrumente v ansamblu. Babice plesalke so nam zaplesale kavbojski ples in nas tudi enega naučile. Za konec meseca  smo si privoščili tudi piknik na igrišču.

Bodoči šolarji so uspešno izvedli tečaj rolanja  in prespali v vrtcu na pižama žuru. Pripravili smo predajo ključa vrtca in se poslovili od najstarejših otrok. Z osnovno šolo smo opravili menjavo – bodoči šolarji so odšli k učiteljicam, lanskoletni otroci pa so se prišli poigrat v vrtec.

Skupine smo opravile končne izlete. Obiskala nas je tudi sestra iz Zdravstvenega doma Radovljica in povedala marsikaj zanimivega o bacilih, poškodbah in zdravi prehrani. Na obisku je bila tudi sestra Dragica in otroci so dobili lesene škatlice za shranjevanje prvih zobkov.

Dostopnost