alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Glede na to, da je februar krajši mesec, se je v našem vrtcu zvrstilo veliko zanimivih dogodkov za otroke.

Strokovne delavke smo v sodelovanju s starši pripravile razstavo ob kulturnem prazniku – 8. februarju (zbiranje starih predmetov). Kmalu zatem je sledil dan, ko so se otroci s srčki zavrteli v plesnem ritmu prijateljstva. Med pomembne dni naših dogodkov sodi tudi pust. V pustnih maskah smo se v sprevodu sprehodili po vasi in s petjem razveselili varovance bolnišnice Begunje.

Skupini Čebele in Pikapolonice sta si ogledali Alpski smučarski muzej Elan in se srečali z lovcem v lovski sobi. V okviru športnega programa Mali sonček se je skupina Metuljev podala na daljši sprehod v Poljče, kjer so si otroci na kmetiji ogledali ovčke in druge domače živali. Na krajši sprehod pa so se podali najmlajši otroci iz skupine Polžkov in to kar s sprehajalno vrvico.

Skozi mesec so skupino Murnov, Pikapolonic in Čebel spremljale tudi vaje za nastop na prireditvi za Sklad Vrtca Radovljica. Pesem Izidor ovčice pasel je zvenela iz otroških src ob spremljavi harmonike g. Saša Avsenika, ki se mu iz najlepše zahvaljujemo za sodelovanje.

Dostopnost