alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V mesecu aprilu smo v vrtcu Lesce poskrbeli za čisto okolje. Na igrišču in v okolici vrtca je potekala čistilna akcija.

Obiskal nas je policist v okviru projekta Pasavček. S seboj je pripeljal pomočnike – dva medveda policista ter Pasavčka. Policist je otrokom nazorno prikazal pomen varnostnega pasu, varnost v prometu in pravilno vožnjo otrok v avtomobilskem sedežu.

Nekatere skupine so izvedle obisk babic in dedkov v vrtcu.

Ostalo je še nekaj skupin, ki so poslušale glasbeno delavnico.

V skupini Morske zvezde so sodelovali z družinami. Obiskal jih je očka, ki je ob filmu na platnu predstavil otroške adrenalinske parke, opremo za plezanje in živali v gorah. Obiskala jih je tudi mamica Ema. Z njo so spoznali in si ogledali žival – dihurja. Prav tako jih je obiskal očka, ki je otrokom v filmu predstavil različne gradbene stroje in na igrišče vrtca pripeljal kombi z različnim orodjem in opremo za popravilo strojev v okvari.

V skupini Hobotnice so brali knjigo Zeleni otok in Sivi otok. Po tej pravljici so načrtovali in izdelali maketi obeh otokov iz odpadnega materiala (eko projekt). Prav tako so v okviru tega projekta izdelali cvetlične lončke iz odpadne plastične embalaže. Za vse otroke v vrtcu so otroci iz skupine Hobotnice zaigrali predstavo Babica zima.

V skupini Ribice so izvedli poligon s poganjalci od doma. Podrobneje so se seznanili z varnostjo in pravili na poganjalčku.

Dostopnost