alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

V mesec december je otroke popeljal praznično okrašen vrtec – pravljična dežela snežakov in sladkarij.

Prvi teden v mesecu so se najstarejši otroci udeležili tečaja drsanja v Radovljici, še prej pa se seznanili z opremo in si ogledali posnetke o tem športu.

Cel december so se otroci obeh skupin zbirali na hodniku vrtca in odpirali vrečke z nalogami. Tako so napisali pismo Miklavžu, miklavževali, izdelovali novoletne okraske, voščilnice, si ogledali postavitev vaške smreke in jo okrasili,  si na sprehodu ogledali okrašeno Kamno Gorico, se razgibali na Božičkovem poligonu in ob gibalni igri Božiček pravi, se družili s prijatelji na čajanki, prisluhnili pravljici knjižničarke, na kuharski ustvarjalnici izdelovali kokosove kroglice, se razveselili čarodeja Tonija in dedka Mraza, si ogledali risani film v novoletnem kinu in zaplesali na novoletnem plesu. Mlajši otroci so si v okviru projekta Pomahajmo otrokom iz Krope virtualno ogledali  praznično okrašen vrtec in skupno prepevali praznične pesmi.

Za zaključek starega leta smo se skupaj z otroki in starši zbrali na novoletnem srečanju, kjer smo ustvarjali na različnih delavnicah okraskov in voščilnic.

Dostopnost