alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Z vstopom v pomladni mesec april smo v našem vrtcu odprli nov oddelek 1. starostnega obdobja. Prepoznane in slišane so bile številne potrebe staršev po varstvu in vzgoji otrok v Občini Radovljica. Veseli smo odprtja novega oddelka Sončki in prav z veseljem sporočamo, da se otroci v novem okolju dobro počutijo.

Pomladno prebujenje narave je v nas prebudilo željo po opazovanju sprememb v naravi. Opazovali smo vreme, cvetoča drevesa, rumeno posute travnike z regratom. Minuli velikonočni prazniki so prevzeli tudi naše najmlajše. Na vhodu v vrtec smo pripravili razstavo velikonočnih pirhov  in drugih izdelkov.

Zaključili smo z zbiralno akcijo starega papirja. Za sodelovanje pri zbiranju papirja se vsakemu posebej prav lepo zahvaljujemo.

Urejeno okolje je naša skupna odgovornost, zato v vrtcu namenjamo pozornost tudi skrbi za urejeno okolico. Skupaj z otroki smo tudi to pomlad uredili igrišče, hišnik pa je navozil zemljo in posejal travo.

Gibalna dejavnost je eno najpomembnejših področij v otrokovem razvoju, zato v vrtcu vsakodnevno skrbimo za gibanje. V sodelovanju s Pagon športom so otroci iz najstarejše skupine izvedli tečaj rolanja, ki pripomore k skladnosti gibanja in vpliva na razvoj ravnotežja.

V aprilu smo zaključili s celoletnim projektom Pasavček. Slogan projekta je Red je vedno pas pripet. Na to nas je opozoril tudi policist, ki nas je obiskal v vrtcu in nas poučil  o varnosti v prometu.

Dostopnost