alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";

Prijeten, topel, dišeč, vesel, igriv, prazničen … vse to je bil december v našem vrtcu. Prijeten in topel zaradi vzdušja, ki smo si ga naredili; dišeč po piškotkih, ki smo jih pekli;  vesel in igriv zaradi časa, ki smo ga imeli za igro; prazničen zaradi različnih dogodkov, ki so nas spremljali skozi cel mesec. Zapadel je tudi prvi sneg, kar sta starejši skupini z veseljem izkoristili za prve zimske užitke.

V začetku meseca smo se z otroki še intenzivno pripravljali na bazar, starši pa na nastop. Imeli smo namreč prednovoletno srečanje z družinami, kjer so nam starši zaigrali igrico »Melji, melji mlinček« in z bazarjem, ki so ga pripravili otroci v vrtcu. Srečanje je bilo zelo obiskano, temu primerno je bilo prijetno vzdušje in polna skrinjica za Sklad Vrtca Brezje.

Po srečanju, ko smo imeli opravljeno vse, kar je bilo potrebno, smo kar nekaj časa smo namenili skupnim druženjem ob prepevanju pesmi, rajanju, ogledu lutkovne igrice, obisku Dedka Mraza, peki piškotov, ogledu praznične risanke in poslušanju pravljice v knjižnici. V načrtu smo imeli tudi koledovanje po vasi – raznašanje voščilnic ob prepevanju pesmic, pa nam je nagajalo vreme. Voščilnice bodo kljub temu prišle v prave roke.